Roskole for nye medlemmer

Sådan bliver du klar til at deltage i roaktiviteterne på vandet

For at du kan få glæde af roningen på vandet skal du gennemgå et instruktionsforløb, som varetages af frivillige men veluddannede, instruktører i roklubben.

Start i romaskiner og lær rotag og teknik

Vi anbefaler, at du starter med instruktion i romaskiner, som du kan deltage i hele året, men som vi har særligt fokus på fra november til april. Her der er en række forskellige typer hold, du kan deltage på.

Roning og instruktion på vandet

Fra starten af april flytter begyndertræningen og instruktionen udendørs med træning på vandet (og på land for dem som fortsat ønsker det). Vi inviterer til en træningsweekend d. 3. og 4. juni, som vi stærkt opfordrer alle nye medlemmer til at deltage på.

Træning efter roskolen

Efter roskolen foregår begyndertræningen for seniorer hver tirsdag aften og mandag, tirsdag, torsdag og/eller fredag morgen for mastere (+65 år).

For at kunne blive frigivet til roning på vandet skal alle nye roere desuden være i stand til at svømme 600 meter.

Vi glæder os til at lære dig at ro, så du også får fornøjelse ved roning som sport.

For yderligere information om begyndertræning og roskole kontakt: Birgit Bech Jensen - birgit@bechjensen.dk - T: 24 95 16 60.

Priser: læs mere her