Kontingent

Kontintent-perioden er for et helt år og går fra april ved sæsonstart og et år frem.

Aktive medlemmer pr. år 1.500,-
Aktive medlemmer med begrænsede svømmefærdigheder - 300m - pr. år *) 1.500,-
Landroere uden adgang til roning på vandet men til alle øvrige aktiviteter. 750,-
Passivt medlemskab uden adgang til sportslige aktiviteter.  300,-
Rokursus + 1.års medlemskab 1.800,-

*) Medlemmets eventuelle rettigheder som instruktør, langtursstyrmand og langtursroer bortfalder, og nye rettigheder kan ikke erhverves. Desuden kræves det, at medlemmet har roet mindst 2000 km. Medlemmet må ro i et begrænset rofarvand, som strækker sig fra roklubben til Andkær Vig og fra roklubben til Ulbækhus.

Klubbens bankforbindelse:
Den Jyske Sparekasse
Havnepladsen 2
7100 Vejle

Reg: 9560 - Kontonummer: 0002650029

Mobilepay betalingsnr.: 42313

VIGTIGT: Alle ordinære kontingentbetalinger og andre betalinger sendt fra klubbens foreningssystem skal betales via det sendte link (eller via "Mine regninger" når du er logget ind) og IKKE via direkte bankoverførsel eller Mobilepay.

Vigtigt vedr. betaling af kontingent og andre "faste betalinger"
Alle kontingentindbetalinger og andre "faste betalinger" såsom nøglekort mm. skal alle foretages via hjemmesiden. Kasseren, sekretæren eller en anden fra bestyrelsen udsender elektroniske fakturaer på email via hjemmesiden, og de kan betales via linket i emailen eller ved at logge på hjemmesiden (se "Mine regninger" under dit navn). Det kræver kun et Dankort. Hvis du af en årsag ikke kan betale den via den elektroniske faktura, kontakt da udstederen af fakturaen omkring at lave en bankoverførsel istedet.

Spørgsmål
Spørgsmål og information om indbetalinger: Kasserer, Oluf Madsen