Gæste-roning

Gæst til daglig roning: Som medlem af en anden DFfR medlemsklub kan du/I frit deltage i roningen – du skal blot indskrives som gæst, når turen skrives ud via Rokort.

Gæst og lån af både: Som medlem af en DFfR medlemsklub kan du/I låne en inrigger til f.eks. en dagstur i og omkring Vejle Fjord. Træf aftale i god tid for at være sikker på, at der er en passende båd hjemme. Det koster 50 kr. per sæde at låne en båd.

Vi kan desværre ikke tilbyde overnatning i Vejle Roklubs lokaler af hensyn til brandmyndighederne.

Generelt
Læg en besked til en fra udvalget om gæsteroning med information om: Klub, antal personer, ønsker om lån, tidspunkt fra og til. En fra udvalget vil tage imod jer og give jer en gæstenøglen og vise jer rundt.