Gæste-roning

Gæst til daglig roning: Som medlem af en anden DFfR medlemsklub kan du/I frit deltage i roningen – du skal blot indskrives som gæst, når turen skrives ud via Rokort.

Gæst og lån af både: Som medlem af en DFfR medlemsklub kan du/I låne en inrigger til f.eks. en dagstur i og omkring Vejle Fjord. Træf aftale i god tid for at være sikker på, at der er en passende båd hjemme. Det koster 50 kr. per sæde at låne en båd.

Vi kan desværre ikke tilbyde overnatning i Vejle Roklubs lokaler af hensyn til brandmyndighederne. Vi henviser til det lokale vandrehjem samt Airbnb for billig overnatning.

Generelt
Læg en besked til en fra udvalget om gæsteroning med information om: Klub, antal personer, ønsker om lån, tidspunkt fra og til. En fra udvalget vil tage imod jer og give jer en gæstenøglen og vise jer rundt.