Roskolen 2019

For at du kan få glæde af roningen på vandet skal du gennemgå et instruktionsforløb, som varetages af frivillige, men veluddannede, instruktører i roklubben. Instruktionen foregår løbende for nogle medlemsgrupper men, for de fleste, én gang om året i et koncentreret forløb.

Vi glæder os til at lære dig at ro, så du også får fornøjelse ved roning som sport.

Der optages løbende nye medlemmer i ungdomsafdelingen (12-18 år) og i masterafdelingen (+65 år). Nye seniormedlemmer (18-65 år) optages en gang om året i april, hvor de deltager på Roskolen som beskrevet herunder.

For at kunne blive frigivet til roning på vandet skal alle nye roere deltage i følgende aktiviteter:

• Informationsmødet
  • 1 stk. svømmeprøve
  • minimum 8 x Roskole i klubben

Prisen for Roskole + 1 års medlemskab af roklubben er 1.800 kr. som betales ved indmeldelsen på informationsaftenen.

AKTIVITET DAG DATO KLOKKESLET STED KOMMENTAR
Informationsmøde Mandag 25. marts kl. 17.30-19 Vejle Roklub Bekræftelse af deltagelse + planlægning af personligt Roskoleforløb.
Svømmeprøve Søndag 31. marts kl. 17-18 DGI Vejle Det er obligatorisk at aflægge 600 meter svømmeprøve.
Roskole Lørdag 27 . april kl. 9-16 Vejle Roklub Indendørs / udendørs Gælder for 3 gange
Roskole Søndag 28. april kl. 9-16 Vejle Roklub Indendørs / udendørs Gælder for 3 gange
Roskole Mandag 29. april kl. 17.30-19.30 Vejle Roklub Indendørs / udendørs Gælder for 1 gang
Roskole Søndag 5. maj kl. 9-16 Vejle Roklub Indendørs / udendørs Gælder for 3 gange
Roskole Mandag 6. maj kl. 17.30-19.30 Vejle Roklub Indendørs / udendørs Gælder for 1 gang
Roskole Lørdag 11. maj kl. 9-16 Vejle Roklub Indendørs / udendørs Gælder for 3 gange
Roskole Søndag 12. maj kl. 9-16 Vejle Roklub Indendørs / udendørs Gælder for 3 gange

Skriv til os, hvis du har spørgsmål til Roskolen. Send en mail eller foretag INDMELDELSE, hvis du vil have plads på Roskolen. På informationsmødet den 25. marts bekræfter du dit ønske om at starte på Roskolen.

Efter informationsmødet mandag den 25. marts er det ikke muligt at blive optaget på Roskolen 2019.