Roskolen 2020

For at du kan få glæde af roningen på vandet skal du gennemgå et instruktionsforløb, som varetages af frivillige, men veluddannede, instruktører i roklubben. Instruktionen foregår løbende for nogle medlemsgrupper men, for de fleste, én gang om året i et koncentreret forløb.

Vi glæder os til at lære dig at ro, så du også får fornøjelse ved roning som sport.

Der optages løbende nye medlemmer i masterafdelingen (+65 år). Nye seniormedlemmer (18-65 år) optages en gang om året i april, hvor de deltager på Roskolen som beskrevet herunder.

For at kunne blive frigivet til roning på vandet skal alle nye roere deltage i følgende aktiviteter:

• Informationsmødet
  • 1 stk. svømmeprøve
  • minimum 3 dage på Roskole i klubben

Prisen for Roskole + 1 års medlemskab af roklubben er 1.800 kr. som betales ved indmeldelsen på informationsaftenen.

AKTIVITET DAG DATO KLOKKESLET STED KOMMENTAR
Informationsmøde Mandag 18. marts kl. 18.30 Vejle Roklub Bekræftelse af deltagelse + planlægning af personligt Roskoleforløb.
Svømmeprøve Søndag 22. marts kl. 17-18 DGI Vejle Det er obligatorisk at aflægge 600 meter svømmeprøve.
Roskole Lørdag 18. april kl. 9-16 Vejle Roklub Indendørs / udendørs
Roskole Søndag 19. april kl. 9-16 Vejle Roklub Indendørs / udendørs
Roskole Lørdag 25. april kl. 9-16 Vejle Roklub Indendørs / udendørs
Roskole Søndag 26. april kl. 9-16 Vejle Roklub Indendørs / udendørs
Roskole Søndag 3. maj kl. 9-16 Vejle Roklub Indendørs / udendørs

Skriv til os, hvis du har spørgsmål til Roskolen. Send en mail eller foretag INDMELDELSE, hvis du vil have plads på Roskolen. På informationsmødet den 25. marts bekræfter du dit ønske om at starte på Roskolen.

Efter informationsmødet mandag den 25. marts er det ikke muligt at blive optaget på Roskolen 2020.