Roskolen

Sådan bliver du klar til at deltage i roaktiviteterne på vandet

For at du kan få glæde af roningen på vandet skal du gennemgå et instruktionsforløb, som varetages af frivillige, men veluddannede, instruktører i roklubben.

Start i romaskiner og lær rotag og teknik

Vi anbefaler at du starter med instruktion i romaskiner, som du kan deltage i hele året men som vi har særligt fokus på fra november til april, hvor der er en række forskellige hold, du kan deltage på. Der er særligt fokus på teknik og træning for begyndere på vores ergometer-hold hver torsdag kl. 18-19, hvor vi anbefaler at du deltager.

Roning og instruktion på vandet

I maj måned inviterer vi alle interesserede til at deltage på vores roskole over enm weekend, hvor alle skal deltage begge dage. Datoerne for roskolerne i foråret 2022 er 14/5+15/5.

Efter roskolen foregår træningen for begyndere hver torsdag fra april til november. For at få glæde af roningen og af fællesskabet i roklubben, så er det afgørende at du kan deltage og træne hver torsdag kl. 18-19.

For at kunne blive frigivet til roning på vandet skal alle nye roere desuden være i stand til at svømme 600 meter.

Vi glæder os til at lære dig at ro, så du også får fornøjelse ved roning som sport.

Skriv til Birgit (kontakt herunder), hvis du har spørgsmål.