Roskolen 2021

For at du kan få glæde af roningen på vandet skal du gennemgå et instruktionsforløb, som varetages af frivillige, men veluddannede, instruktører i roklubben.

Vi glæder os til at lære dig at ro, så du også får fornøjelse ved roning som sport.

Der optages løbende nye medlemmer i masterafdelingen (+65 år). I 2021 optages nye seniormedlemmer (+18 år) i maj og august, hvor de deltager på Roskolen som beskrevet herunder. Der er 8 pladser på hver Roskole. Din plads på Roskolen er sikret, når vi har modtaget din betaling.

Det er obligatorisk at deltage begge dage.

For at kunne blive frigivet til roning på vandet skal alle nye roere desuden være i stand til at svømme 600 meter.

Prisen for Roskolen er 500 kr. Herefter betales almindeligt medlemskab.

AKTIVITET DAG DATO KLOKKESLET STED KOMMENTAR
Roskole 2021 - maj Lørdag + søndag

8. og 9. maj

kl. 9-16 Vejle Roklub Indendørs / udendørs - 8 pladser
Roskole 2021 - august Lørdag + søndag

7. og 8. august

kl. 9-16 Vejle Roklub Indendørs / udendørs - 8 pladser

Skriv til os, hvis du har spørgsmål til Roskolen. Send en mail eller foretag INDMELDELSE, hvis du vil have plads på Roskolen.