Ny hjemmeside og nyt medlemssystem!

2. januar 2017 19:49 , af Jesper Foldager (KLITR)

Kære alle medlemmer af Vejle Roklub,

Vejle Roklub har idag fået ny hjemmeside - tillykke! På samme adresse som før www.vejleroklub.dk.

Den gamle hjemmeside havde et stykke tid drillet rent teknisk, så det blev besluttet i efteråret at investere i Memberlink-platformen. Udover at være en hjemmeside, så er det også en platform lavet til at understøtte funktioner, opgaver og aktiviteter i en frivillig forening. Alt bliver ikke introduceret lige her nu men er en proces, der løber over cirka det næste halve år.

Funktioner inkluderer:

• Hjemmeside: med indhold lig det fra den gamle side (her bare meget nemmere at vedligeholde)
    NB: Hvis nogen ser fejl, mangler, har gode forslag til nyt indhold, etc. må de meget gerne skrive til undertegnede (formand@vejleroklub.dk)
  • Skjult indhold: Der er en offentlig forside og en forside med andet, skjult indhold til medlemmer der er logget ind
  • Betalingssystem: Kontingentopkrævning vil ske via portalen (håber vi når at få på plads)
  • Regnskab: Gøres gennem portalen
  • Aktiviteter: Al oprettelse og booking af aktiviteter kommer til at foregå gennem portalen istedet for Rokort, hvor alle medlemmer får login.
    Det bliver en gradvis proces, fordi der skal udvikles en funktion, så aktiviteter på vand synkroniseres over til Rokort
  • Medlemssystem: Al medlemsregistering sker gennem portalen. Nye medlemmer kan registrere sig selv, eksisterende medlemmer kan opdatere deres egen profil. Medlemmers data bliver automatisk synkroniseret til Rokort.
  • Login: Alle medlemmer får login til portalen, og det bliver samme login som til Rokort. Alt indhold reguleres efter, om du er logget ind eller ej og hvilken rolle/opgaver du har i klubben.
  • Nyheder: Nyheder som her oprettes også via portalen
  • Osv. - der er mange andre snedige funktioner og muligheder, som vi undersøger og prøver af med tiden :-)

Når vi er kommet længere med opsætning af funktionerne, så bliver der skrevet rundt til alle medlemmer med instrukser og vejledning til brug af systemet.

God fornøjelse!

På vegne af bestyrelsen,