adgang til DGI Huset for svømning

11. oktober 2018 10:25 , af Birgit Bech Jensen (KLSITR)

Alle aktive medlemmer har gratis adgang til at svømme i DGI Huset i en særlig klub-tid, som er hver søndag kl. 17-19. Første gang er søndag den 28. oktober - vær opmærksom på, at klub-tiden dog er aflyst den 4. november p.g.a. stævne.

Det er obligatorisk for alle medlemmer, som skal ro på vandet at aflægge en 600 meter svømmeprøve.
Der er mulighed for at aflægge prøve hver anden søndag i lige uger, hvor et bestyrelsesmedlem vil være til stede til registrering af prøven. Alternativt kan du på andre søndag udskrive denne SVØMMEATTEST, som Thorkild, vores livredder, kan attestere. Henvend dig til bestyrelsesmedlem eller Thorkild før du går i vandet for at aflægge prøve.

VIGTIGT: For at få gratis adgang til svømmehallen i vores klub-tid skal du personligt møde op i DGI Husets reception på et af nedenstående tidspunkter. Her vil du imod fremvisning af dit sygesikringsbevis modtage et adgangskort, der giver dig adgang til svømmehallen i vores klub-tid.

Tidspunkter for udlevering af adgangskort:
Mandag den 22. oktober kl. 19-20.30
Tirsdag den 23. oktober kl. 19-20.30
Onsdag den 24. oktober kl. 19-20.30
Torsdag den 25. oktober kl. 19-20.30
Fredag den 26. oktober kl. 17-19.30

Der udstedes ikke længere svømmebeviser i DGI Husets almindelige åbningstider, så klub-tiden er din eneste mulighed for at aflægge svømmeprøven i Vejle. Svømmeattester fra andre offentlige svømmehaller kan stadig anvendes som bevis for aflæggelse af svømmeprøven.