Lukning af forpladsen i.f.m. renovering

4. december 2017 17:43 , af Birgit Bech Jensen (KLSITR)

Vejle Kommune og Entreprenørfirmaet Østergaard er nu tæt på at være klar til at igangsætte renoveringen af forpladsen. Allerede fra på mandag den 11. december lukkes hele forpladsen, og dermed den normale adgang til klubhuset. Grusparkeringen på nordsiden af klubhuset lukkes også. Ramperne foran portene fjernes først efter jul, men forpladsen er at betragte som en lukket byggeplads fra på mandag.

Derfor skal alle medlemmer fra på mandag d. 11/12 benytte alternative parkeringsmuligheder og benytte trappeopgangen på nordsiden af huset, hvor nøglekortet kan benyttes.

Vejle Kommune og entreprenøren lægger sig i selen for at blive færdige til standerhejsningen. Jeg opfordrer alle til at behandle projektmedarbejderne med jeres allerstørste ro-charme - vi har behov for deres gode vilje og arbejdsglæde, så projektet ikke bliver forsinket.

Hvis der er spørgsmål eller kommentarer i forbindelse med projektet, så henvend jer til mig på mail eller telefon.

Lad os håbe på en vinter med gode betingelser for projektet.

Birgit Bech Jensen
Formand Vejle Roklub