Gæste-roning

Gæst til daglig roning: Som medlem af en anden DFfR medlemsklub kan du/I frit deltage i roningen – du skal blot indskrives som gæst, når turen skrives ud via Rokort.

Gæst og lån af båd og/eller overnatning: Som medlem af en DFfR medlemsklub kan du/I låne en inrigger til f.eks. en dagstur i og omkring Vejle Fjord. Træf aftale i god tid for at være sikker på, at der er en passende båd hjemme. Det koster 50 kr. per sæde at låne en båd.

Du/I kan også overnatte i Vejle Roklubs lokaler f.eks. i forbindelse med lån af båd. Medbring selv liggeunderlag. Der er et veludstyret køkken, så der kan laves mad. Det koster 50 kr. per person.

Generelt
Læg en besked til en fra udvalget om gæsteroning med information om: Klub, antal personer, ønsker om lån, tidspunkt fra og til. En fra udvalget vil tage imod jer og give jer en gæstenøglen og vise jer rundt.

Krestine Frøsig Johansen (KLI)
Per Kristiansen (KLSI)
Poul Erik Olesen (KL)